For those about to rock
We salute you

Suntem o scoala... but we rock, indeed !

RockSchool-pick.jpg

Invatarea unui instrument muzical a fost prea des asociata cu lungi si chinuitoare cursuri de teorie si tehnica instrumentala. Noi va propunem o varianta mai placuta si eficienta: pornim cu piese rock simple pe care le vom invata si canta impreuna. Apoi pasiunea va muta limitele tot mai departe.

RockSchool Q8 @ Quantic Pub 14-21 Mai

RockSchool - teaser

Rockeri,

Luna Mai aduce o nouă aniversare RockSchool Q8  sărbătorită ca de obicei cu o nouă zguduială sonică din partea temerarilor săi învățăcei. În cele două duminici consecutive, 14 şi 21 Mai, serbarea este găzduită de Quantic Pub, Şoseaua Grozăveşti, nr. 82 (Intrarea Grozăveşti).

Tabăra Urbană RockSchool – ediția a IV-a

RockSchool - teaser

Pe perioada vacanţei de vară, în intervalul 19 iunie – 28 iulie, copiii care n-au cântat niciodată la un instrument au ocazia să se distreze o întreagă săptămână cu unul sau mai multe instrumente, ghid fiindu-le profesorii RockSchool – muzicieni profesionişti. Copiii pot alege între chitară, pian, tobe sau voce sau, dacă sunt nehotărâţi, vor trece pe la fiecare dintre aceste instrumente.

Cursul de compozitie @ RockSchool

RockSchool - teaser

Vino să înveți cum se scrie un cântec și cum se produce o înregistrare!
Începând cu februarie 2017, Rockschool organizează cursuri de compoziție/producție. Modulul se desfășoară în grupe de 5 elevi și se întinde pe o perioadă de două luni – un curs pe săptămână, timp de 8 săptămâni.