For those about to rock

Stefan Mardale: blog

imaginea utilizatorului Stefan Mardale

Alec R. - cover `Elegia treptelor` [Valeriu Sterian]

De curand am primit un mesaj cu o inregistrare de la un fost elev. Acum patru ani i-am trimis mai multe piese folk din care sa aleaga a face coveruri. Spre bucuria mea cel mai mult i-a placut Vali Sterian. Nu auzise de el, asa cum banuiam. 

Te invit sa-l asculti!

 

RockSchool - teaser
imaginea utilizatorului Stefan Mardale

Ora de muzica

Se vorbeste despre scoaterea orelor de muzica din programa scolara. Mai in gluma, mai in serios scriam pe feisbuc - Vazand ce "succesuri" au avut unele melodii ca asta recenta cu Buletinul a lui Smiley, eu credeam ca muzica si romana s-au scos de multi ani din programa scolii romanesti.

imaginea utilizatorului Stefan Mardale

Tu esti Mircea?

Mircea e un băiat de 8 ani care a apărut în Rockschool acum vreo două luni. Cu câte o lecție a încercat mai întâi tobele, apoi chitara și vocea. Probabil a rămas acolo unde i s-a părut cel mai ușor și anume la voce. Ca să cânți o melodioara la chitară sau un groove la tobe uneori îți trebuie chiar câteva luni. Așa cu glasul poți înjgheba ceva de la prima lecție, ceea ce s-a și întâmplat. A zis că vrea să cânte în română. În gând mi-am zis "băiete, aici ai nimerit la cine trebuie".

imaginea utilizatorului Stefan Mardale

Nelu Tilie

Pe 3 Noiembrie am fost în Tudor Vladimirescu, un mic sat din Teleorman la înmormântarea lui Nelu Tilie care s-a stins în oroarea de la Clubul Colectiv. Pe drum am ascultat muzici ce știam că-i plăceau. Din când în când am mai glumit cu gândul la primirea pe care aveau să ne-o facă sătenii. Nu ne vedeam chiar răstigniți cu capul în jos, dar mici temeri se ascundeau în glumele noastre.

Nelu Tilie