For those about to rock

Audio by album rock_school

RockSchool @ Radio Romania International

RockSchool - teaser

Pe 27 Iulie 2009, la Radio România Internaţional, în emisiunea "România la ea acasă", Andreea Demirgian a avut ca invitaţi pe Eugen Sonia, directorul muzical RockSchool, alături de câţiva dintre elevii ce şi-au făcut de curând debutul în prima înregistrare din "studioul underground", Alina Drăgulin şi Cristian Gavrilă.Stefan Mardale: Tristeti, iubita mea, tristeti

RockSchool - teaser

După ani de încremenire în proiect, reuşesc să înregistrez un cântec al unui om ce a scris cu propriul sânge, pe uşa de intrare a locuinţei sale, intr-o Românie prea frumoasă, "mie îmi pasă". Nicu Vladimir a murit in 1995. Din păcate, nu a reusit să lase înregistrări acceptabile.

Nu l-am cunoscut şi nu l-am auzit niciodată cântând live, dar imprimările sale rămase, cu toate racilele tehnice, m-au impresionat profund. Majoritatea apropiaţilor mei, primind acele înregistrări, s-au plâns că sunt imposibil de ascultat.

Imposibilul este azi posibil! :-)RockSchool @ Radio Romania Cultural

RockSchool - teaser

Anca Ionescu a prezentat Scoala de Rock la Radio Romania Cultural in emisiunea STORYmania: "Spaţii antifonate, instrumente, instructori. O atmosferă perfectă pentru muzică, un loc în care copiii visează la mirajul scenei, iar profesorii îşi retrăiesc etapele evoluţiei. Un loc în care Mettalica, Iron Maiden, Aerosmith sau Rolling Stones sunt reinventaţi cu fiecare notă cucerită la bas sau la tobe."