For those about to rock

Contact

Informatii, inscrieri şi programări:

Luni - Vineri: 14:00 - 20:00

Sambata: 10:30 - 15:00

Majoritatea intrebărilor gasesc răspuns imediat aici:

Scoala ofera un program cat se poate de flexibil dupa cum dovedeste si orarul curent. Este bine sa ne contactezi direct pentru a gasi ora si profesorul cel mai potrivit.

Reportarea lectiilor absentate: Echipa RockSchool face eforturi sustinute pentru a oferi pretiosul timp al generosilor nostri profesori cu maxima flexibilitate, in folosul celor pasionati si dedicati muzicii, dar in acelasi timp se straduieste sa scurteze lista de asteptare ce continua sa creasca. Elevii inscrisi in diferitele programe sunt rugati sa acorde deosebita atentie urmatoarelor reguli de reportare (recuperare) a lectiilor absentate, dar serios motivate:

Lectiile nereportate nu mai pot fi recuperate si sunt considerate efectuate.

Anuntarea absentei: Anuntarea unei absente (serios motivate) poate fi facuta pana cel tarziu ora 18:00 a zilei precedente. Regula se aplica oricarei zile din saptamana, inclusiv Luni, caz in care mesajul de neparticipare trebuie trimis inainte de ora 18:00, Duminica. In lipsa acestei comunicari, lectia se considera efectuata si nu poate fi recuperata.

Te rugam sa comunici doar prin numerele telefonice de contact (sediu, secretariat, administratie), evitand contactarea directa a profesorului (care de cele mai multe ori nu poate ajuta in acest sens).

Va multumim pentru consideratia acordata acestor reguli de functionare.

Poţi trimite un mesaj echipei RockSchool folosind o adresa email valida in formularul de contact de mai jos (adresele email invalide rămân, evident, fără răspuns).

CAPTCHA
Procedura de eliminare a systemelor automate de spam
S
7
8
5
v
q
s
A
c
e