For those about to rock

Suntem o scoala... but we rock, indeed !

Invatarea unui instrument muzical a fost prea des asociata cu lungi si chinuitoare cursuri de teorie si tehnica instrumentala. Noi va propunem o varianta mai placuta si eficienta: pornim cu piese rock simple pe care le vom invata si canta impreuna. Apoi pasiunea va muta limitele tot mai departe.

La inceput poate fi mai greu si ajutorul profesorilor va fi necesar, apoi impreuna cu colegii de grup, iar in final concertam pe scene adevarate, in fata familiei, prietenilor, cunoscutilor. Ideea fundamentala a scolii este de a invata atat un anumit instrument principal, dar si celelalte instrumente din formatie, la un nivel poate mai redus, precum si notiuni de mixaj, sonorizare, operarea diverselor dispozitive necesare concertelor de grup: efecte, programarea syntetizatorului, masinii de ritm, lucrul cu secventerul.

Vreau la INSCRIERE acum!

Fiecare sedinta va avea trei parti – curs cu un profesor (de obicei invatarea unei piese), studiu individual si cantarea piesei alese impreuna cu colegii de la celelalte instrumente, in conditii de repetitie (cu instrumente de calitate, mixer de concert si statie de amplificare), asistati de profesori. Teoria si tehnica vor fi asimilate pe parcurs, intr-un mod agreabil si ca un raspuns la nevoile ce apar atunci cand se canta piesele.

RockSchool-pick.jpg