For those about to rock

FAUROCK

Rockeri din toate țările, uniți-vă!

Încheiem anul en fanfare, cu o fulgerătoare serbare, concretizată în binecunoscutul haos fonic. Rock în cuget și-n simțiri: FAUROCK

Adunarea, cu mic, cu mare, are loc în două duminici consecutive, pe 10 şi 17 Decembrie, la clubul alllive, din Bulevardul Basarabia, nr. 256 (Faur, Poarta 1). Vă rugăm să activați, de îndată, opțiunea ‘Viteji au fost, viteji sunt încă…’ prin care vă exprimaţi dorința de a interpreta la serbare și imediat purcedeți la repetat vijelios!

Important
Până pe 30 noiembrie, trebuie să anunțați, la secretariat, data în care vreți să cântați. Cei care nu solicită, în mod specific, o anumită dată, vor fi distribuiți din oficiu, spre a echilibra programul celor două zile. Solicitările de după 30 noiembrie vor fi ignorate cu eleganță.
Dacă veți activa opțiunea de vitejie după 30 noiembrie, o să cântați la serbare, evident, dar o să fiți distribuiți pe unde permite programul.

În ambele zile, vom începe la ora 12:00.
Update-uri referitoare la distribuție, program și alte detalii vor fi publicate pe website-ul şcolii şi facebook event-ul RockSchool Romania.


Echipa RockSchool

10 Dec 2017 - 12:00pm