For those about to rock

IMPORTANT: noi coordonate @ RockSchool

Dragi prieteni,

Rockschool îşi doreşte să ofere bucuria cântatului cât mai multor iubitori de muzica, indiferent de vârstă, timp disponibil, talent nativ sau posibilităţi financiare. Aşa cum probabil aţi observat incă din 2009, preţurile Rockschool au reflectat acest scop şi vor continua să facă cât mai accesibilă bucuria şi satisfacţia voastră. Din nefericire ne confruntăm cu neplăcuta realitate a absenteismului, care afectează acum mult prea frecvent capacitatea şcolii de a atinge scopul propus...

Dincolo de anunţarea prealabilă a absenţelor, regulă care a fost corect înţeleasă, regula reportarii lectiilor absente este des incalcata. Se reportează frecvent mai multe lecţii decât cele prevăzute: o lecţie pentru pachetul Basic, doua pentru pachetul Acid şi trei pentru pachetul Benzen.

În consecinţă, de la data afişării acestui anunţ, începând cu următorul pachet al fiecăruia dintre voi, vom avea următoarea structură a preţurilor:

1. Fără opţiunea de reportare a lecţiilor:

      • Pachetul Basic: 240 RON/luna 4 şedinte de instrument
      • Pachetul Acid: 390 RON/luna 8 şedinte de instrument
      • Pachetul Benzen: 490 RON/luna 12 şedinte de instrument

2. Cu opţiunea de reportare* a lecţiilor:

 • Pachetul Basic: 280 RON/luna 4 şedinte de instrument
 • Pachetul Acid: 440 RON/luna 8 şedinte de instrument
 • Pachetul Benzen540 RON/luna 12 şedinte de instrument

[*] Reportarea lecţiilor se va face în condiţiile stiute: absenţa trebuie anunţată în ziua anterioară lecţiei:

 1. Pachetul Basic, poate fi reportată 1 lecţie
 2. Pachetul Acid, pot fi reportate 2 lecţii
 3. Pachetul Benzen, pot fi reportate 3 lecţii

Pentru pachetele de familie, numărul total de lecţii ce pot fi reportate păstrează regula de mai sus. Absenţele neanunţate şi cele care depăşesc numărul agreat pentru report vor fi considerate lecţii efectuate şi, în consecinţă, vor trebui plătite. Ca până acum, plata integrală a pachetului se face la prima lecţie din pachet. De asemenea, începând cu 18 Aprilie 2016, durata şedinţelor va fi de 60 de minute.

 

Lecţia de trupă

Ştim că vreţi să cântaţi în trupă!

Toţi vrem să facem parte dintr-o formaţie. De-asta ne-am apucat de cântat, de-asta studiem, fiecare cu instrumentul lui.

La RockSchool aceasta se întâmplă, deja, de ceva vreme. Aici s-au legat prietenii strânse, bazate pe afinităţi artistice şi potriviri de caracter care, de multe ori, au dus la înfiinţarea de trupe. Dincolo de plăcerea propriu-zisă, cântatul în trupă are şi un important caracter social-educativ. Fiecare membru are personalitatea, gusturile şi părerile lui. Nu poţi să-ţi impui opţiunea doar pentru că e a ta şi o consideri bună. Trebuie sa aduci argumente, să explici, eventual să negociezi, astfel încât, în cele din urmă, rezultatul să fie un cumul al dorinţelor fiecăruia. Ăsta e conceptul de trupă, mai multe personalităţi adunate într-o identitate comună.

Totuşi, avem mulţi elevi care nu cântă, încă, într-o formaţie. Deşi ar face faţă oricând acestei provocări. Aşa că ne-am gândit să organizăm şi cântatul în trupă. Avem vocalişti, chitarişti, pianişti, toboşari... chiar şi basişti ☺, toţi dornici de cântare. Avem deocamdată două săli echipate complet, de ce n-am face şi lecţii de trupă? Totul ca o urmare firească a lecţiilor de instrument.

Lecţiile de trupă vor avea loc duminică. La început, până ne intrăm în ritm, frecvenţa lor va fi de o dată pe lună pentru fiecare formaţie. Durata unei lecţii de trupă va fi de două ore.

În ce priveşte preţul, lecţia de trupă va fi considerată una dintre lecţiile pachetului vostru uzual.

Spuneţi-i profesorului vostru de instrument că doriţi să cântaţi într-o formaţie! El va decide dacă aţi ajuns la nivelul necesar. Din momentul în care primiţi votul de incredere, vă cautăm colegi şi numim un profesor coordonator al trupei.

 

Echipa RockSchool