For those about to rock

Serbarea RockSchool: 19 - 20 Dec

Fraţilor,

V-am promis că găsim o soluţie şi am găsit-o... as we never give in!

Serbarea se ţine la Centru Comercial Auchan Drumul Taberei (strada Braşov, nr. 25, sector 6 - harta). Căutaţi locul de joacă pentru copii şi daţi de noi. Datele sunt cele anunţate: 19 şi 20 Decembrie.

Ca de obicei, artiştii trebuie să vină în locaţie cu cel puţin 30 de minute înainte de ora propriului recital. Sunt sigur că toţi veţi veni cât mai devreme şi veţi sta cât mai mult pentru a vă vedea colegii în acţiune.

Spre deosebire de dăţile precedente, publicul (părinţi, bunici, prieteni, neveste, soţi, amanţi, groupies etc.) va avea acces contra sumei de 10 lei. Cum în locaţia respectivă nu există o intrare propriu-zisă, vă rugăm s-o identificaţi pe Duda şi să-i plătiţi cotizaţia asta, că avem nevoie de ea (de cotizaţie adică).

 

Vă aşteptăm pe toţi în ambele zile!

Echipa de satanişti RockSchool

 

P.S.

Sunt vremuri triste pentru rock-ul din România. Sunt triste pentru ce s-a întâmplat, dar şi pentru absurdul situaţiei la care s-a ajuns. Sunt autorităţi care au ignorat potenţialul pericol, s-au făcut că nu ştiu chiar atunci când au fost înştiinţate şi solicitate şi, acum, ca să-şi păzeasca propria piele, iau măsuri extreme în direcţie opusă. Închid tot.

Din păcate pentru mişcarea rock, în clipa asta nu se cântă mai deloc, că n-avem unde.

Să ne-nţelegem, progresul, mersul înainte, noutatea vin de la cântările de club, de la artişti cu o cotă mică de popularitate dar cu idei creţe şi muzică proaspătă şi nebună. În locaţiile mari – de la Hard Rock Café la Stadionul Naţional – cântă doar consacraţii, cei care aduc multă lume şi nu pe 10 lei biletul. Ne plac, cântările sunt mişto, dar progresul nu de-acolo vine. Acolo lucrurile sunt setate şi ştiute bine, nu e nimic nou.

Fără să intru în amănunte, nu putem decât să sperăm că autorităţile îşi vor veni în fire şi ne vor lăsa ceva portiţe, că-şi vor da seama că se joacă cu cultura şi sănătatea spirituală a României.

Am făcut introducerea asta, cam lungă, ca să vă spun că avem o problemă cu serbarea de sfârşit de an şi de ce avem această problemă. Cluburile sunt închise şi trebuie să găsim o locaţie alternativă.

Căutăm soluţia şi o s-o găsim, sunt sigur, pentru că vrem, neapărat, să ţinem serbarea. Pentru că ‘the day we give in...’

Datele propuse sunt 19 şi 20 decembrie. Pregătiţi-vă serios, adunaţi-vă la repetiţii pentru că aveţi de cântat la serbare! Ca de obicei, toată lumea este invitată.

Cum stabilim locul de desfăşurare, vă anunţăm imediat.

Minel satanistu’

 

RockSchool - teaser
19 Dec 2015 (All day)