For those about to rock

STEMA vs. Harlequin_Jack @ Control

STEMA & Harlequin_Jack in concert @ Control

Stema a debutat în 2011, odată cu lansarea primului videoclip – Povestea Vieţii (vezi reportajul de la Observatorul Antenei 1).

De atunci, au fost produse alte 4 videoclipuri pentru cântece Stema, trupă care a concertat în multe cluburi, dar şi pe scena unor festivaluri de renume, din România (Rock in Park, Street Delivery, Bergenbier – Zilele Prieteniei, Manifest, Romanian Music TV).

De asemenea, Stema a cântat în deschiderea celebrei trupe britanice The Animals, la Arenele Romane din Bucureşti.

Componenţa

Silviu Sanda – vocal, chitară (fondatorul trupei, ex-Phoenix, Timpuri Noi, Sarmalele Reci) 

Dan Stoica – chitară, claviaturi, lap steel, voce

Tudor Rotăruş – bass, voce

Vlad Toma – tobe

Cântecele Stema tratează o gamă variată de subiecte – dragoste, satiră socială şi manifest social, filosofie, introspecţie individuală. Genul este rock fresh urban, cu sonorităţi electronice.

Durata unui concert Stema este de 90 – 120 minute. Spectacolul poate avea două părţi.

www.trupastema.ro

www.facebook.com/TRUPASTEMA

 

——-

Harlequin_Jack este o trupă de Indie/Electro/Alternative formată din:

Narcis Axinte – voce, chitară

Claudiu Ţîrcovnicu – tobe

Alex Doppelganger – synth

Lazăr Enescu – bass, backing vocals

 

De la începutul anului 2014, Harlequin_Jack a avut parte de o urcare foarte rapidă, susţinând peste 50 de concerte atât în ţară, cât şi în Austria. A participat la festivaluri şi alte evenimente, bucurându-se de review-uri cât se poate de favorabile. Trupa a lansat două video clip-uri – Investigate şi Vitamins.

Harlequin_Jack a apărut pe coperta revistei Sunete, în numărul din noiembrie 2014, fiind votată în cadrul pariului Sunete pentru speranţele muzicale ale anului 2015.

Piesele formaţiei sunt difuzate la Radio Cooperativa Urbana, Delahaze.fm,Eclectic.fm, Radio Trib, Radio Guerrilla, Active FM, Bucuresti FM, Radio Cultural, etc.

Pe 1 noiembrie 2014, Harlequin_Jack a lansat primul album – Murder_Party, care a avut numai recenzii pozitive. Trupa se află, în acest momet, în turneul de promovare a albumului şi se pregăteşte de lansarea unui nou video clip.

26 Mar 2015 - 9:00pm