Date personale și utilizarea formularului de contact

Acest web site are scopul de a oferi doar o prezență online prin care comunicăm informații specifice planurilor și scopului organizației noastre, insă…

  • nu colectează și nu stochează date personale ale vizitatorilor
  • nu utilizează module cookie pentru monitorizarea sau urmărirea interacțiunii vizitatorilor cu conținutul încorporat.

Utilizarea formularului de contact urmăreste doar simplificarea comunicării inițiale, în vederea stabilirii unei întalniri la sediul școlii. Datele folosite în formularul de contact nu sunt colectate și nici stocate de acest web site, ci doar sunt transmise direct, prin mesajul către adresa email folosită de reprezentații școlii in relatia cu părțile interesate. In situația in care vizitatorul nu doreste să folosească mesaje email ca mijloc de comunicare, numerele de telefon ale reprezentațiilor școlii vă stau la dispoziție.

Web situl face de asemenea parte dintr-o terță rețea de sisteme situate într-un centru de date (Digital Ocean) care poate incorpora monitorizari specifice rețelelor Internet. Prin urmare, date anonimizate (și anume adresele IP specifice computerelor client din rețea), pot fi monitorizate în scopuri administrative, juridice sau de securitate.